• tr

HASTA VE REFAKAT KURALLARI BROŞÜRÜ

HASTANEMİZE HOŞGELDİNİZ.

SAYIN HASTALARIMIZ VE REFAKATÇİLERİMİZ;

HASTALARIMIZIN VE SİZLERİN, SAĞLIK GÜVENLİĞİ İÇİN AŞAĞIDAKİ KURALLARA UYMANIZ BİZLERİ MUTLU KILACAKTIR.

HASTALARIMIZ;

• YATIŞ ESNASINDA BİLEKLERE TAKILAN KİMLİK TANIMLAYICI KOL BANTLARINI TABURCU OLANA KADAR ÇIKARMAYINIZ. BİLEKLİKLER ZARAR GÖRDÜĞÜNDE BİLEKLİĞİN DEĞİŞTİRİLMESİ İÇİN HEMŞİRENİZE BİLGİ VERİNİZ.
  • YANINIZDA BULUNAN İLAÇLARI SERVİS SORUMLU HEMŞİRESİNE TESLİM EDİNİZ.
  • KAHVALTI :06:00-07:00 ÖĞLE YEMEĞİ: 11:30-12:30AKŞAM YEMEĞİ: 17:30-18:30
  • VİZİT SAATLERİ 07:00-10:00 ARASINDADIR.
  • VİZİT VE TEDAVİ SAATLERİNDE YATAKLARINIZDA BULUNUNUZ.
  • HEMŞİRENİZİN BİLGİSİ OLMADAN SERVİSTEN AYRILMAYINIZ.
  • YANINIZDA FAZLA MİKTARDA PARA VE ZİYNET EŞYASI BULUNDURMAYINIZ.
  • ETEJER VE DOLAPLARINIZDA YİYECEK MADDESİ BULUNDURMAYINIZ.
  • İHTİYAÇ DIŞINDA LAMBA, MUSLUK, KLİMA VE TELEVİZYONUN KAPALI TUTULMASINA ÖZEN GÖSTERİNİZ.

REFAKATÇİLERİMİZ;

• SABAH TEMİZLİK VE VİZİT ESNASINDA SERVİS BEKLEME SALONUNA ÇIKINIZ VE BİTİNCEYE KADAR SERVİS VE HASTA ODALARINDA BULUNMAYINIZ.
  • SERVİS KAT SEKRETERİNDEN TEMİN EDECEĞİNİZ REFAKAT KARTINI MUTLAKA YANINIZDA BULUNDURUNUZ.
  • ZORUNLU HALLER DIŞINDA HASTALARIN YANINDAN AYRILMAYINIZ.
  • TÜM HASTALARIMIZIN VE SİZİN SAĞLIĞI İÇİN HASTA YATAKLARINA OTURMAMAYA VE YATMAMAYA ÖZEN GÖSTERİNİZ.
  • HER TÜRLÜ İSTEK VE ŞİKAYETLERİNİZİ ÖNCELİKLE KLİNİK SORUMLU HEMŞİRENİZE İLETİNİZ. AYRICA DİLEK VE ÖNERİLERİNİZİ YAZILI OLARAK DİLEK-ÖNERİ KUTULARIMIZA ATABİLİRSİNİZ.
  • ACİL DURUMLARDA; ACİL ÇIKIŞ LEVHALARINI TAKİP EDEREK YANGIN ÇIKIŞ MERDİVENLERİNİ KULLANINIZ.

GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ HASSASİYETTEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDER;

ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

YÖN.YD.31 (01)                                                                                                                                                           HASTANE YÖNETİCİSİ

İlişkilendirilmiş Dosyalar
burosur İndir