• tr
Antalya Atatürk Devlet Hastanesi
M.Kemal Atatürk

Hastanede Yatan veya Evde Sağlık Hizmeti Alanlara kolaylık

Hastanede Yatan veya Evde Sağlık Hizmeti Alan Vatandaşlarımızın Referandumda Oy Kullanabilmeleri İçin Hazırız. Vatandaşlarımızın en temel haklarından olan oy kullanmalarının sağlanması ve halkın iradesinin en üst seviyede gerçekleşmesi büyük önem arz etmektedir. Sayın Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Recep Akdağ’ın talimatları ile ilimizde İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği koordinasyonunda evinde sağlık hizmeti alan, hastanede yatan, sağlık yardımı olmaksızın oy vermeye gidemeyecek vatandaşlarımıza destek olacağız. Hastalarımız ya da hasta yakınlarımız ilgili taleplerini, evde sağlık hizmetleri çağrı merkezinin 444 38 33 numaralı telefonunu arayarak iletebilirler. Halk Sağlığı Müdürlüğümüz bünyesinde hizmet veren Evde Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Merkezi de kendilerine kayıtlı tüm hastalara ulaşmaya çalışacaklar ve referandum günü dahil görev yapacaklar. Talepte bulunmuş ya da kendilerine ulaşılmış olan, evde sağlık hizmeti ekibi desteği olmadan oy kullanmaya gidemeyeceği belirlenen uygun hastalar hasta nakil araçları ile oy verecekleri merkezlere taşınacak ve oy verme işlemi sonrası alındıkları mahalle geri götürüleceklerdir. Kamuoyuna önemle duyurulur.

İlişkilendirilmiş Dosyalar
oy yardımı İndir