21-28 Nisan Ebeler Haftası Etkinliği
29 Nisan 2024

Bu gün Hastanemizde dünyanın en güzel buluşmasına emek veren ebelerimizin 21-28 Nisan Ebeler Haftası kutlandı.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı ardından konuşma yapan Başhekimimiz Uzm. Dr. Recep YILDIRIM “İnsanlık tarihi ile hemen hemen aynı döneme rastlayan bir mesleğe sahipsiniz işini profesyonelce yapan mesai arkadaşlarım olarak bazen tüm zorluklara rağmen ne kadar özverili çalıştığınızı biliyorum sizlerle çalışmaktan onur duyuyorum” diyerek Ebeler Haftasını kutladı.
Kutlama Yöneticilerimizin hastanemizde hizmet veren ebelerimize Teşekkür belgeleri takdim etmelerinin ardından;Hastanemiz Türk Halk Müziği Koro Şefi Hasan SAFRAN, koro üyesi saz üstadı Mahmut USTA,hastane Personellerimizden  Ümran ÖZKAYNAK ve Osman ALTAY , Hemşire Hamide YETKİN ve Eğitim Hemşiresi Özgür ERCAN’ın türkü dinletisi ile sona ermiştir.