Hastanemizde 14 Mart Tıp Bayramı Kutlaması
15 Mart 2024

Her insanın sağlık içinde yaşaması temel hakkıdır ve bu hakta en çok payı olan hekimlerimiz için hastanemizde düzenlenen etkinlik ile 14 Mart Tıp Bayramı kutlandı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı ardından konuşma yapan Başhekimimiz Uzm. Dr. Recep YILDIRIM “Uzun yıllar vermiş olduğunuz hizmetler ve mesleğimize yapmış olduğunuz katkılardan dolayı siz değerli hocalarıma teşekkür ederim. Sizlerle meslektaş olduğum için onur duyuyorum. Bundan sonraki süreçte deneyimleriniz ile bizlere yol göstereceğinize eminim” diyerek Tıp Bayramlarını kutladı.
      Kutlamaya katılan Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Ali Vefa SAYRAÇ ve hastane yöneticilerimiz tarafından; meslek hayatında 40 Yılını tamamlamış hekimlerimize plaket takdim edilirken, 30 yılını tamamlayan hekimlerimize de teşekkür belgeleri verildi.
       Emekli hekimlerimizden Uzm.Dr.Mesut ÇOBAN’ın tecrübelerini, Dr Burhanettin  ÇALIM’ın da kendi şiirini paylaştığı kutlama, hastanemiz Türk Halk Müziği Koro Şefi  Hasan SAFRAN, Kalp Damar Cerrahi Uzmanı Dr. Şahin KAPAN, Kanser Kayıt Hemşiresi  Hamide YETKİN ve Eğitim Hemşiresi Özgür ERCAN’ın türkü dinletisi ile sona ermiştir.